Olay, 1 Haziran Pazar günü, merkez Akdeniz ilçesi Mahmudiye Mahallesi’ndeki bir iş merkezinde meydana geldi. Adliye karşısında bulunan Deniz İşhanı’na giren iki gençten biri, görüntülenmemek için girişteki kameranın yönünü değiştirirken, diğeri koridorda küçük tuvaletini yaptı. Gençler, daha sonra iş merkezinden ayrıldı. O anlar iş merkezindeki başka bir kameraya yansıdı. Görüntülerde, 2 gencin iş merkezine girdiği, birinin girişteki kameranın yönünü değiştirirken, diğerinin asansörün yanında bulunan duvara idrarını yaptığı anlar yer aldı.
Mersin'de İş Hanında Skandal!
Mersin’de hafta sonu sakinliğini fırsat bilerek iş hanına giren 2 gençten biri kameranın açısını değiştirirken, diğeri koridorda tuvaletini yaptı. Tepki çeken anlar, iş hanının başka bir kamerasına yansıdı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: