Süper Lig'in 38'inci haftasında Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Galatasaray bu skorla 24'üncü şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitimiyle beraber sarı-kırmızılı takımın taraftarlar Güvenpark'ta toplandı. Hep bir ağızdan Galatasaray marşını söyleyen taraftarlar, daha sonra uzun süre takımları lehine tezahüratta bulundu. Bazı taraftarların yanlarında getirdikleri meşaleleri yakması ve havai fişekleri fırlatması kutlamalarda renkli görüntülerin yaşanmasını sağladı. Çeşitli semtlerden araçlarıyla Kızılay Meydanı'na gelen çok sayıda taraftar da kornalar eşliğinde takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Kutlamalar nedeniyle Kızılay Meydanı'na çıkan Atatürk, Gazi Mustafa Kemal ve Ziya Gökalp bulvarları üzerinde zaman zaman trafikte yoğunluk yaşandı. Kutlamalar nedeniyle Kızılay'da çok sayıda polis güvenlik önlemi aldı.
Galatasaraylı taraftarlar, Ankara'da şampiyonluğu coşkuyla kutladı
Süper Lig'de Galatasaray'ın 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlamasını sarı-kırmızılı taraftarlar Ankara'da coşkuyla kutladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: