Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Rams Park’ta Galatasaray’a konuk olan Antalyaspor 4-0’lık skorla mağlup oldu. Ozan Ergün’ün düdüğü ile 20.30’da başlayan karşılaşmada Antalyaspor büyük umutlarla gittiği Galatasaray deplasmanından eli boş döndü. Osimhen’in damga vurduğu maçta gol perdesi ilk yarıdan açıldı. Hat-Trick yapan Nijeryalı yıldız golcü takımının ve kendisinin ilk golünü 30. dakikada kaydetti. Sağ kanatta topla buluşan Barış Alper, sol ayağıyla içeriye ortaladı. Ön direkte Morata topu kontrol edip soluna bıraktı. Arka direkte bekleyen Osimhen, savunmayı ve kaleci Piric’i geçen topa sağ ayağıyla dokundu ve ağları sarstı. Osimhen’in golü ile ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. İlk yarının bitmesine kısa bir süre kala 45. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına Morata geçti. Beyaz noktaya gelen Alvaro Morata, sağ ayağıyla vuruşunu yaptı. Topu ve kaleci Piric’i farklı köşelere yollayarak takımının 2. golünü kaydetti. İlk yarıbitmeden Barış Alper Yılmaz’ın harika performansı sonucu yaptığı asisti geri çevirmeyen Osimhen durumu 3-0’a getirdi. Frankowski’nin uzun pasıyla sağ kanatta hareketlenen Barış Alper, Emrecan’ı geçip hızlandı ve ceza sahasına girdi. Sağ ayağıyla içeri çevirdiği top, kaleci Piric’i aşarak kale sahasına düştü. Osimhen, doğru yerde dokunarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İlk yarı 3-0’lık skorla sona erdi. İkinci yarının 52. dakikasında Nijeryalı golcü yeniden sahneye çıktı ve hat-trick yaptı. Petrusenko’nun pas hatasını değerlendiren Yunus Akgün, ceza sahası yayı gerisinde topu kontrol etti ve sağa pasını aktardı. Ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Osimhen, sağ ayağıyla yerden sert vurdu. Meşin yuvarlak uzak köşeden ağlara gitti. Osimhen’in attığı gol ile noktayı koyduğu maç 4-0 Galatasaray üstünlüğü ile tamamlandı.
Liderlik yarışının son derece kızıştığı son haftalarda Galatasaray hanesine altın değerinde 3 puan daha yazdırdı. Akdeniz temsilcisi ise umutlu geldiği deplasmandan umduğunu bulamadan dönerek ligdeki yerinde sabit kaldı. Maç sonu puan durumlarında Galatasaray 71 puana ulaşırken, Antalyaspor ise 33 puanda kaldı.
Galatasaray 4 – 0 Antalyaspor
Antalyaspor Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında lidere farklı skorla mağlup oldu.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: