Kepez ilçesi Habipler Mahallesi 5721 Sokak'ta oturan, düğünlerde müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan Handevi Gündoğan'ı komşuları, bu sabah yalnız yaşadığı müstakil evinin bahçesinde yerde yatarken buldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Gündoğan'ın vücudunun tamamen yandığı ve yaşamını yitirdiği belirlendi.
Handevi Gündoğan'ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Son olarak saat 02.30 sıralarında evinin önüne yaktığı ateşin başında ısınırken görülen Handevi Gündoğan'ın ölümüyle ilgili polis çalışma başlattı.
Olay nedeniyle çok üzgün olduğunu söyleyen Gündoğan'ın akrabası Neşet Andariman, "Kimseye zararı olmayan çok iyi biriydi. Mahallede sevmeyen yoktu. Biz sabaha karşı ölüm haberini aldık. Cesedi yanık şekilde bahçedeydi" dedi.
Evinin bahçesinde yanmış cesedi bulundu
ANTALYA'da davulculuk yapan Handevi Gündoğan'ın (46) yalnız yaşadığı müstakil evin bahçesinde yanmış cesedi bulundu. En son gece yarısından sonra evinin önünde yaktığı ateşin başında ısınırken görülen Gündoğan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: