PTT 1 Lig’de adeta ilk 4 haftada Antalya rüzgarı esiyor. İlk 4 hafta sonunda ligde 10 puan toplayan Antalyaspor averajla ikinci sırada bulunurken, bir diğer Antalya temsilcisi Albimo Alanyaspor ise 9 puanla 4. sırada yer alıyor.
FIRTINA GİBİ ESİYORLAR
İki Antalya takımı zirve keyfi yaşarken, Antalyaspor’un genç yıldızı Emrah Başsan ve Alanyaspor’un tarihinde ilk yabancı oyuncusu olan Ayite takımlarını attığı gollerle sırtlamayı başarıyor. Sezon başında bir çok takımın ısrarla istediği, ancak Antalyaspor yönetiminin takımda kalması için büyük çaba sarf ettiği Emrah Başsan ilk 4 hafta sonunda rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başarırken, Alanyaspor’un golcü oyuncusu Ayite de 3 gol atmayı başardı. İki Antalyalı oyuncu, 3’er golle gol krallığı yarışında zirvede bulunurken, takımlarını da attıkları gollerle zirveye taşıyorlar.
PUAN KAYBETMEYEN KALMADI
PTT 1. Lig'de ilk 3 haftayı kayıpsız geçen Osmanlıspor, 4. haftada Denizlispor deplasmanında aldığı beraberliğe rağmen liderliğini averajla sürdürdü. Ligde 4. haftada oynanan 9 maçla heyecan geride kalırken, ligde Denizlispor deplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen beraberliği yakalayan Osmanlıspor, ilk kez puan kaybetti. Beraberliğe rağmen 10 puan ve averajla liderliğini sürdüren Osmanlıspor'u, aynı puana sahip Antalyaspor ve Adana Demirspor takip etti. Bu 3 ekibin ardından 9 puana sahip ligin yeni ekibi Albimo Alanyaspor geliyor. Ligde 5. hafta müsabakaları öncesinde Altınordu, Giresunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Bucaspor henüz galibiyet alamadı.
Bu hafta Şanlıurfaspor ve Adana Demirspor deplasmanda 3 puanın sahibi olurken, Elazığspor, Antalyaspor, Adanaspor, Alanyaspor evlerinde 3 puana ulaştı. Diğer 3 müsabakada ise takımlar 1'er puan aldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: