İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk ve ekibi tarafından yakalanıp korumaya alınan balaban kuşu, polislerin haber vermesiyle adrese gelen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekim Meltem Sarı'ya teslim edildi. Nesli tehlike altında olan balaban kuşuna ilk müdahalesi de emniyette yapıldı. Kuşun bitkin ve vitaminsiz kaldığını söyleyen veteriner hekim Sarı, "Gerekli vitaminler ve güçlenmesi için yemler verdik. Kuşun durumu iyi. Rehabilitasyon merkezine gönderilerek oradaki bakımları devam edecek" diye konuştu.
Kontrolleri yapılan kuş, tedavi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Malazgirt Şube Şefliği aracılığıyla Van'daki Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderildi.
Emniyet bahçesinde yaralı bulunan balabana tedavi
MUŞ'un Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesinde yaralı ve bitkin halde bulunan, nesli tehlike altındaki balaban kuşu, tedaviye alındı


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: