Engelli bölüme doğuştan engelli ya da bakıma muhtaç yaşlı köpekler, direkt olarak giriş yapabilirken, çeşitli trafik kazası sonrası ilk olarak operasyon bakım ünitesine götürülen hayvanlar da sağlığına kavuştuktan sonra tekrar yaşam alanına salınıyor. Operasyon sonrası engelli kalanlar ise yine engelli bölümüne alınarak bakımına devam ediliyor. 122 köpeğin yer aldığı engelli bölümde, bakıcı personeller ise buradaki köpeklere sevgiyle yaklaşıyor. Sabah mesaiye başlayan personelleri kokusundan tanıyan köpekler hemen havlamaya başlıyor ve kısa sürede personellerin etrafında toplanıyor. Köpekleri tek tek okşayarak şefkat gösterdikten sonra karınlarını doyuran personellere ise bacakları, gözleri olmayan bazı köpeklerin cevabı ise sarılarak oluyor.
Dostlara özel bakım
Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü tarafından engelli ve yaşlı köpekler için Kepezaltı Sahipsiz Hayvanlar Geçici Bakım Evi'nde açılan özel bölümde engelli köpeklere şefkatle eksiklikleri unutulmaya çalışılıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: