Eski madenci olduğu öğrenilen Alper daha önce gönül ilişkisi yaşadığı ve eğlence merkezlerinde çalışan Demiröz ile evin kapısında konuşmaya başladı. Komşuların ifadesine göre Demiröz'le tartışan Alper, kadın kapıyı kapattığı sırada, hazırladığı dinamiti patlattı. Olayda Alper ve Demiröz hayatını kaybetti. Patlamanın etkisiyle evde ve alt ve üst katlardaki dairelerde hasar meydana geldi. Antalya Valiliği ise yaptığı açıklamada hayatını kaybeden iki kişinin de terör örgütleriyle bağlantısı olmadığını açıkladı.
DİNAMİTLE PATLATTI
Edinilen bilgiye göre, Mustafa Alper (49) dün sabah saat 05.30 sıralarında Döşemealtı İlçesi Çıplaklı Mahallesi TOKİ konutlarında 4 katlı bir binanın 3'üncü katında yaşayan Nurcan Demiröz’ün (52) yanına geldi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: