Cumhuriyet'in 100'üncü yılı yurt genelinde farklı etkinliklerle kutlanıyor. Antalya'da kent merkezinde protokol tarafından etkinlikler gerçekleştirilirken, şehrin farklı noktalarında da alternatif etkinlikler yapılıyor. Kaleiçi'ndeki Yat Limanı'ndan ve Balıkçı Barınağı'ndan ayrılan tekne, bot, jet-ski, yelkenli gibi deniz araçları Konyaaltı Sahili açıklarında gösteri düzenledi. Türk bayrakları ile süslenen deniz araçları korna çalıp su takı yaptı. Deniz araçlarına polis, Sahil Güvenlik ve Orman Bölge Müdürlüğü helikopterleriyle birlikte Karain Havaalanı'ndan havalanan Türk Hava Kurumu uçakları da eşlik etti. Uzun süre marşların çalındığı, meşalelerin yakıldığı gösterileri karadan da çok sayıda kişi takip etti. Vatandaşlar, cep telefonları ile hatıra fotoğrafları çekti.
Denizde 'Cumhuriyet' kutlaması
ANTALYA'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında Türk bayraklarıyla süslenen onlarca deniz aracı, Konyaaltı Sahili'nde gösteri yaptı. Teknelerin su takı yaptığı gösteriye helikopter ve uçaklar da eşlik etti


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: