Muğla’nın Datça ilçesinde kamu hizmetlerini tek çatı altında toplayacak olan Yeni Hükümet Konağı için geri sayım başladı. İlçenin idari yapılanması açısından önemli bir adım olarak görülen proje, 24 Ekim 2025 tarihinde yapılacak ihale ile hayata geçirilecek. Toplam 6 bin 706 metrekare kapalı alana sahip olacak yeni bina, adliye, emniyet ve kaymakamlık birimlerini bünyesinde barındıracak. Vatandaşların kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı hedefleyen proje, modern ve işlevsel yapısıyla dikkat çekecek. Datça’nın kurumsal altyapısına güç katacak olan Yeni Hükümet Konağı, ihale sürecinin ardından yapım çalışmalarının başlamasıyla birlikte ilçenin önemli ihtiyaçlarından birini karşılamış olacak.
Datça Yeni Hükümet Konağı Projesi’nin ihale tarihi belli oldu
Datça’da 6 bin 706 metrekarelik alanda yapılacak Yeni Hükümet Konağı, adliye, emniyet ve kaymakamlığı tek çatı altında buluşturacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: