Havacılık ve turizm dünyasının yanı sıra kamu kurumları, iş, spor, siyaset ve medya camiasından isimleri bir araya getiren gece, Cosmos Theatre’da “20 Happy Flight Years – 20 Mutlu Uçuş Yılı” temasıyla gerçekleştirildi. Başak Koç’un sunumuyla gerçekleşen geceye, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Acun Ilıcalı, Yılmaz Vural ve Ertem Şener gibi önemli isimlerde katılım gösterdi.
Hayalimiz, Milyonlarca Yolcuyla Paylaşılan Büyük Bir Başarıya Döndü
Gala Gecesi’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “Yirmi yıl önce, ortağım Atılay ile birlikte Brüksel’den Amsterdam’a yaptığımız bir araba yolculuğunda Corendon Airlines’i kurma kararı aldık. Amacımız yalnızca bir havayolu şirketi kurmak değil, insanları güvenli, konforlu ve gönülden hizmetle buluşturan bir tatil havayolu olmaktı. Bugün geldiğimiz noktada, bu hayalin milyonlarca yolcuyla paylaşılan büyük bir başarıya dönüştüğünü görmek büyük bir gurur.” ifadelerini kullandı.
Daha Nice Yıllarda Gökyüzünde Buluşmak İstiyoruz
Yenilikçi, dinamik ve güvenli bir marka yaratmak için uğraştıklarını ifade eden Karaer, “Geride bıraktığımız 20 yılda, Corendon büyüyen bir hava yolu markası olmakla birlikte; güçlü bir ekip, güvenilir iş ortakları ve sadık yolcularla kurulan bir topluluk haline geldi. 35 uçaklı bir filomuzla, yılda 10 milyon yolcuya dokunan ve turizm sektörüne önemli gelirler yaratan bir aile olduk. Başarılarımızdan gurur duyuyoruz, ancak yolculuğumuz bitmedi. Hâlâ gelişmek, kaliteli hizmet sunmak ve birlikte daha nice yıllar gökyüzünde buluşmak istiyoruz.” dedi.
Özel Performanslar Sergilendi
Corendon Airlines’ın uçtuğu destinasyonları temsil ederek, yaşadıkları şehirlerin ruhunu taşıyan sanatçıların performanslarını sergilediği gecede, Ünlü İspanyol şarkıcı Nalaya Brown, başarılı perküsyon sanatçısı Yusuf Özer ve All Star Ekibi, Fransız-Lübnanlı şarkıcı ve dansçı Carolina Karam, The Big Band, Hunkar Dans Show ve Ivi Adamou sahne aldı. Gece Juni Juliet’in after party performansıyla son buldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: