Serik İlçesi'nde avukat İbrahim Şahin ile hemşire Hatice Gökçe dünya evine girdi. Serik'te faaliyet gösteren avukat İbrahim Şahin ile Serik Devlet Hastanesi hemşirelerinden Hatice Gökçe, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle düğünle dünya evine girdi. Hatice ve İbrahim çiftini mutlu günde, sevenleri yalnız bırakmadı. Genç çift salonu dolduran davetlilerle birlikte eğlendi.
ÇİFTİN MUTLU GÜNÜ
Serik İlçesi'nde avukat İbrahim Şahin ile hemşire Hatice Gökçe dünya evine girdi. Serik'te faaliyet gösteren avukat İbrahim Şahin ile Serik Devlet Hastanesi hemşirelerinden Hatice Gökçe, Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle düğünle dünya evine girdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: