Geçen yıl eylül ayında İsrail Terörle Mücadele Bürosu'nun Türkiye'nin de içinde bulunduğu bazı bölgelerle ilgili yaptığı seyahat uyarısına rağmen eş ve çocuklarıyla birlikte Antalya'ya tatile gelen, İsrail'in dünya ünlü şirketlerinin CEO ve yöneticileri, 15 kişilik ekiple bir haftalık tatil için yine Antalya'yı tercih etti. Temacc firmasının organize ettiği tatil için bu sabah Antalya'ya gelen 15 kişilik ekip, Antalya Havalimanı CIP'ten karşılandı ve ardından Belek'te bulunan otellerine geçti.
KOKTEYL DE DÜZENLENDİ
İsrailli CEO'ların bu yılki tatiline, ülkenin en önemli inşaat firmalarından Kass Group'un Gürcistan'daki yöneticileri de katıldı. Otelin geceliği 3 bin 500 Euro olan Villa Ducale'de konaklayacak olan ekip için iki villa hazırlandı. Villanın girişinde kırmızı halıda şampanya patlatılıp çiçeklerle karşılanan İsrailli zengin turistler için bando takımı müzik gösterisi sundu. Villa bahçesinde özel bir kokteyl de düzenlendi. Ayrıca villa bahçesine Türk bayrağı, İsrail bayrağı ve Gürcistan bayrağı asıldı.
GÜVENLİK SORUNU YOK
Tatili organize eden Temacc firmasının yönetim kurulu üyesi ve KASS Group Türkiye Temsilcisi Kazım Özcan, geçen yıl İsrail'den Türkiye'ye yönelik seyahat uyarısına rağmen İsrail'in dünyaca ünlü şirketlerinden 8 CEO'nun aileleriyle birlikte hiçbir güvenlik sorununun olmadığı Antalya'yı tercih ettiklerini hatırlattı. Kass Group Yönetim Kurulu Başkanı Hanoch Kass'ın Türkiye'nin en iyi dostlarından biri olduğunu belirten Özcan, “Türkiye ile siyasi anlamda İsrail veya diğer ülkelerle yaşanan sorunların turizme yansımaması açısından çok güzel bir örnek. Geçen yıl da kendileri bizi desteklemişti, bu yıl da yine kendilerini Belek Kaya Palazzo Otel'de özel villalarda Türk misafirperverliğiyle ağırlayacağız. Bir haftalık bir tatil olacak. Setur Marina, Kaleiçi, Tahtalı Teleferik, Kemer'den yat turu gibi her gün bir seyahat programı planlandı" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: