Bayram namazı öncesinde vaazlar ve toplu dualarla maneviyat doruğa ulaştı. Cemaat, hep birlikte edilen dualarla Ramazan ayı boyunca edilen ibadetlerin kabulü için niyazda bulundu.
Antalya’daki camilerde sabah saatlerinden itibaren yoğunluk yaşandı. Birçok cami dolup taşarken, içeride yer bulamayan vatandaşlar camilerin avlu ve bahçelerinde saf tutarak bayram namazını kıldı.
Özellikle aileleriyle gelen çocuklar, bayram sabahına özel giydikleri kıyafetleriyle dikkat çekerken, bayramın sevinci ve heyecanı yüzlerine yansıdı.
Namazın ardından geleneksel bayramlaşma sahnesi yaşandı. Cemaat, birbirleriyle kucaklaşarak, tokalaşarak ve tebessüm ederek ilk bayramlaşmalarını cami avlularında gerçekleştirdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: