Etkinliğe optimist ve ILCA sporcuları, veliler, kulüp antrenörleri ve yöneticileri ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Hadi Türk ve Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kanat Özsert, yelken şubesi sorumlu yöneticileri Halil Durmaz ve Ethem Sagat katıldı. Sporcu başarılarının dışında bir çok ulusal ve uluslararası organizasyona da ev sahipliği yapan yelken şubesi, 8-12 Ekim tarihlerinde 13’üncü Uluslararası Bodrum Optimist Regatta’ya, 2026 yılında ise EUROPA Cup ve ILCA U21 Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak.
Bodrumspor yelken şubesi 19’uncu yılını kutluyor
BODRUM Belediyesi Bodrumspor'un yelken şubesi 19'uncu yılını kutlarken, 2024-2025 yılı yelken liginde başarılı olan sporcularını ödüllendirdi. Bodrum Belediyesi Bodrumspor bünyesinde 19 yıl önce kurulan ve kurulduğu günden bugüne kadar dünya şampiyonluğu da olmak üzere bir çok başarılı sporcu yetiştiren yelken şubesi 19’uncu yılını özel bir etkinlikle kutladı. İçmeler’de bulunan Bodrum Yelken Kulüp’te gerçekleşen etkinlikte 2024-2025 Yılı Yelken Ligi’nde başarılı olan ve milli takımlara seçilen sporculara ödülleri verildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: