Başkan Uysal’la birlikte Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Cephaneci, Erol İşbilen, Hasan Kaçmaz, Belediye Meclis üyeleri, Fen İşleri, Temizlik, Park ve Bahçeler, Plan ve Proje ile Zabıta Müdürleri de kahvaltıda yer aldı.
MODEL OLUŞTURUYORUZ
Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, eski sanayi sitesinin sorunlarını çözmek için azami gayreti ortaya koyduklarını söyledi. Bunu son derece titiz bir çalışma içinde gerçekleştirdiklerini aktaran Uysal, şöyle konuştu: “Belediye başkanları, kamu yöneticileri kendi cebinden bir şey yapmaz. Milletin vergisini organize eder, milletini parasını düzgün, en tasarruflu şekilde millete harcamaya çalışır. Biz de onu yapmaya gayret ediyoruz. Hizmetle böbürlenmiyoruz, sadece hesap veriyoruz. Biz, sizin paranızı harcayıp size böbürlenmeyiz. Belediye Başkanı olarak ben her komşuma eşit mesafede, güzel hizmet üretmekle mükellefim. Vergilerinizle alınmış siyah arabalara binip sizi korkutmak olmaz. Benim paramla siyah araba alınacak ve ben korkacağım. Böyle bir şey yok. Bunun olumlu bir örneğini göstermek için gayret ediyoruz.”
DAHA İYİ İÇİN
Eski Sanayi Sitesi’nde Muratpaşa Belediyesi’nin çalışmalarını özetleyerek konuşmasına devam eden Başkan Uysal, “Sizlerle beraber, yapabileceğimizi aşama aşama en güzel şekilde yapmaya gayret edeceğiz. Sanayide de olsak, Lara’da butik işletiyor, Toroslarda davar güdüyor da olsak ne iş yaparsak yapalım önce vatandaşız. Mücadelemiz, Türkiyemiz’in, yaşadığımız şehrin, Muratpaşamız’ın daha iyi olması içindir” diye konuştu.
‘HAKEMDEN KAPTAN OLUR MU?’
Başkan Uysal, konuşmasını ardından sanayi esnafının da sorularını yanıtladı. Başkan Uysal, bir esnafın 16 Nisan’da gerçekleşecek referandum hakkında düşüncelerini sorması üzerine “Bir maçta hakem aynı zamanda takım kaptanı olur mu? Mesele bu kadar basit. Yine de takdir sizlerindir ‘Evet’ de çıksa ‘Hayır da çıksa hayat devam edecek. Tercihi ne olursa olsun bütün komşularımızın başımızın tacıdır” şeklinde konuştu.
DÖNÜŞÜM ZAMANI
Muratpaşa Belediyesi, 5 bin 200 ton asfalt çalışması yaparak sanayi sitesinin 14 caddesini yeniledi. Bununla birlikte 155 araçlık bir otopark oluşturan Muratpaşa, sanayi sitesinin caddelerinde terk edilmiş halde bulunan hurda araçları, kısmen, bölgeden tahliye etti. Bununla birlikte Sanayi Camii’nin eskiyen duvarı da yenilenirken yapılan çalışmalarla sanayi sitesindeki işletmeler ruhsat alabilir hale getirildi. Ayrıca imar planından kaynakları sorunlarını çözülmesi için yükseklik ve çekme mesafeleriyle ilgili yeni plan çalışmaları da devam ediyor
Yorumlar
Kalan Karakter: