14 yıldır bitmeyen dostluklarını geleneksel hale getiren ve her ay farklı organizasyonlarda bir araya gelen Antalya Dostlar Meclisi üyeleri, mekanın zengin menüleri eşliğinde güzel bir akşam geçirdi. Antalya’nın tanıdık simalarının yanı sıra çok sayıda işadamından oluşan dostlar, geç saatlere kadar mekanda oturup geçmişi yad ettiler.
Bitmeyen dostluk
Geleneksel Antalya Dostlar Meclisi üyeleri ve aileleri, geçtiğimiz günlerde Eski Lara Yolu mevkiinde hizmet veren Parlak Restaurant’ta akşam yemeğinde buluştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: