Üç yıl önce arkadaş ortamında tanışan ve tanışma yıl dönümünde evlilik kararı alan Özlem Gözaçan ile Mehmet Biçer, birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Kısa bir süre önce aileler arasında gerçekleştirilen nişan merasiminin ardından çift, Akra Barut Hotel’de düzenlenen görkemli törenle hayatlarını birleştirdi. Nikahı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal kıyarken, çiftin şahitleri ise İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Volkan Gözaçan ve Ferhan Mursaloglu oldu. Nikah töreninin ardından alkışlar ve konfetiler eşliğinde ilk danslarını gerçekleştiren mutlu çift, romantik dakikalar yaşadı. Çift, düğünün ardından balayı için Tayland'ın dünyaca ünlü turizm cenneti Phuket Adası’nın yolunu tuttu.
Bir ömre bedel imza
Eczacı Özlem Gözaçan ve İşadamı Mehmet Biçer, geçtiğimiz günlerde Akra Barut Hotel’de gerçekleştirilen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: