Beton mikseri ile kayan kamyonetin arasında kalan sürücü hayatını kaybetti
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Geriş Mahallesi’nde beton mikseri ile kayan kamyonetin arasında kalan sürücü hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, Geriş Mahallesi’nde Aslan Akçakale’nin kullandığı 34 BNM 492 plakalı beton mikseri yokuş yukarı çıkarken karşı yönden gelen İlkay Ç. (36) yönetimindeki 34 GJY 915 plakalı kamyonetle karşı karşıya geldi. Araçların durmasının ardından Aslan Akçakale, yola bakmak için mikserden indi. Bu sırada yokuş aşağı hareketsiz duran kamyonet kaymaya başladı. Beton mikseri ile kamyonet arasında kalan Akçakale, iki aracın arasında sıkıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Aslan Akçakale’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kaza sonrası vinç ve kamyonet yardımıyla araçlar yoldan kaldırılırken, Akçakale’nin cenazesinin otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderileceği öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: