Bayram tatilinin son gününde Konyaaltı Sahili’ne akın ettiler
Antalya’da 9 günlük bayram tatilinin son gününde tatilciler ve kent sakinleri Konyaaltı Sahili’ne akın etti. Kimi vatandaşlar denize girerken, kimileri ise sahilde kitap okuyup kumsalda oturmayı tercih etti.


Antalya’da kent sakinleri ile tatili fırsat bilerek Antalya’ya gelen yerli ve yabancı turistler Ramazan Bayramı nedeniyle verilen 9 günlük tatilin son gününde Konyaaltı Sahiline akın etti. Zaman zaman yağışlı geçen tatil süresince denize girmeye fırsat bulamayan kimi vatandaşlar kendini Akdeniz’in serin sularına bırakırken, kimileri ise sahilde yakınları ile sohbet edip, kitap okumayı ve yürüyüş yapmayı tercih etti.

"Gelmişken denize girmemek olmaz"
Bazı vatandaşlar da kürek sörfüyle denizin keyfini çıkardı. Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla Hakkari’den Antalya’ya geldiğini belirten Fevzi Bozkurt, "Antalya’ya tatil için geldim. Havalar biraz soğuk ama gelmişken de denize girmemek olmaz dedim. Su biraz bizim oralar gibi soğuk gibi duruyor. Hafta boyunca yağışlı geçtiği için çok bir kalabalık yok. Sadece Ruslar falan yüzüyor. Bizde onlara özeniyoruz, bakalım ne olacak" dedi.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: