SIKINTILI DÖNEM
Turizm açısından sıkıntılı dönemin sona ermesi gerektiğini vurgulayan Baykal, “Antalya bu sene ağır bir darbe yedi. Turizm noktasında önce Rusya ile ilişkilerin gerilmesi, arkasından patlamalar, terör olayları Antalya turizmine olağanüstü bir darbe vurdu. Hala kendine gelebilmiş değil, oteller büyük ölçüde boş. Birde Antalya’da yangın felaketi kendini gösterdi. Antalya’nın üzerine bir kurşun dökmemiz lazım. Bu dönemi inşallah kapatacağız. Ramazan Bayramı ile güzel bir dönem açılır” dedi.
BAYKAL’DAN TURİZME KURŞUN DÖKME ÖNERİSİ
78 yaşındaki CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tatilini geçirdiği memleketi Antalya'da Konyaaltı Plajı'ndan plajından denize girdi. Kıyıdan yaklaşık 300 metre açılan Baykal, 1.5 saat kaldığı suda bin 600 sol kulaç hedefini yineleyeceğini aktardı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: