Başkan Kocagöz: "Esnafımız bizim baş tacımızdır"
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Varsak bölgesindeki esnaf ziyaretinde ortak akılla yönetilen Kepez’de esnafın görüşlerinin kendileri için rehber olduğunu söyledi.


Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçenin farklı noktalarındaki hizmetleri yerinde incelemeye ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kocagöz, son olarak Varsak bölgesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Kocagöz, ziyarette esnafın istek ve taleplerini dinleyerek hayırlı ve bol kazançlar diledi.
"Esnafımızın her zaman yanındayız"

"Kepez’in geleceği için çalışıyoruz"
Ortak akılla hareket ederek daha güzel bir Kepez için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Mesut Kocagöz, "Esnafımız bizim baş tacımızdır. Ortak akılla yönettiğimiz Kepez’imizde, sizlerin istek ve talepleri aslında bizim için bir rehberdir. Biz bu yola çıkarken Kepez Antalya’nın arka bahçesi olmamalı Kepez Antalya’nın vitrini olmalı diyerek yola çıktık. Bunun için esnafımız için gençlerimiz için yaşlılarımız için çocuklarımız için geleceğimiz için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: