Bakan Güler, TBMM'de AK Parti'nin grup toplantısı öncesi, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Güler, bir gazetecinin terörle mücadeledeki son duruma ilişkin sorusu üzerine, "Terörle mücadelemizde herhangi bir değişiklik olmayacak. Aynı şekilde artan bir şiddetle devam edecek" dedi.
Güler, bir basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ettiğini söyleyerek, 'Bu görüşmenin terörle mücadeleye etkisi olacak mı' demesi üzerine de, "Mutlaka olacak. İş birliğimizi geliştireceğiz, onunda olumlu sonuçları olacak" ifadelerini kullandı.
Bakan Güler: Terörle mücadelemiz artan bir şiddetle devam edecek
MİLLİ Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Terörle mücadelemizde herhangi bir değişiklik olmayacak, aynı şekilde artan bir şiddetle devam edecek" dedi


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: