Antalya Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Bayraktar, AK Parti MKYK Üyesi Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti Antalya İl Teşkilatı ile birlikte, Antalya Erzurumlular Derneği’nin düzenlediği ve Antalya’da yaşayan Erzurumluların bir araya gelerek yöresel bir şölen sunduğu, Antalya Erzurum Günleri’ne katıldı.
Bayraktar, tanıtım günleri açılışından karelerle birlikte, sosyal paylaşım platformu X’te yayınladığı bir gönderisinde, “Antalya Erzurum Günleri açılışına AK Parti MKYK Üyemiz Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Menderes Türel ve teşkilatlarımız ile birlikte katıldık. Başta Erzurumlular dernek başkanı Nihat Öztürk’e ve yönetimine teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
Antalya Erzurumlular Derneği öncülüğünde düzenlenen ve 9 Ocak Salı günü açılışı yapılan, Erzurum yöresine ait kültürel öğeleri barındıran tanıtım günleri, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15 Ocak Pazartesi gününe değin sürecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: