Antalya'da, milyonda bir görülen ve enzim eksikliği bilinen enzim eksikliği hastalığına yakalanan 22 aylık Azra bebek için Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yardım eli uzattı. Azra bebeği ve ailesini evlerinde ziyaret eden Vekil Enç, Azra bebeği severken gözyaşlarını da tutamadı.
AİLEDEN BİLGİ ALDI
Hastalık hakkında bilgi veren Enç’e, baba Mehmet Cunduz, “Azra’nın hastalığı milyonda bir görülen enzim eksikliği rahatsızlığı. Tedavisi olmayan bir hastalık. Bu hastalığa yakalananlar en fazla 6 yaşına kadar yaşıyorlar” diye konuştu.
NEDEN DİYE SORDU?
Enç, ziyaret sırasında anne Derya Cunduz’a neden ikinci çocuğu yapmadığını sorduğunda gerçeği öğrendi. İkinci çocukta aynı hastalık olabilme ihtimali üzerine tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olabileceğini söyleyen anneye, Vekil Enç elinden geleni yapacağı sözünü verdi. DOĞUŞ YOLCU
Yorumlar
Kalan Karakter: