AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Vefa İftarı düzenledi. Vefa İftarına, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Başkanlığı da yapmış olan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı masada orucunu açan Başkan Tütüncü, bu anı sosyal medya hesabından da paylaştı. Sosyal medya hesabından fotoğrafları paylaşan Tütüncü, “İftarda Reisimizle uzun uzun hasret giderdik. Geçmiş dönemlerde Gençlik Kollarımızda görev yaptığımız arkadaşlarımızla hatıraları tazeledik. Bu akşam Reisimizle aynı sofrada iftar ediyoruz. Geçmiş dönemlerde Gençlik Kollarımıza Başkanlık etmiş arkadaşlarımızla birlikteyiz. 17 yıldan beri ‘Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda’ ve Gecenin final fotoğrafı..” mesajını da düştü.
AYNI MASADA İFTAR
AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Ankara’da Vefa İftarı düzenledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Vefa İftarı’nda Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Başkanlığı da yapmış olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de yer aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: