Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ve eşi Serap Hacısüleyman’ın oğulları Erol Can Hacısüleyman ile Ayşe ve Yılmaz Gökkaya çiftinin kızları Elif Gözde Gökkaya, Antalya Lara Barut Otel’de gerçekleştirilen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi.
Genç çiftin nikâhını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıyarken, nikah şahitliğini Antalya Valisi Hulusi Şahin yaptı. Düğün törenine Antalya iş dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, siyasi çok sayıda davetli katıldı.
Törene ATSO üyeleri başta olmak üzere çok sayıda oda başkanı, iş insanı, turizm sektörünün temsilcileri ve Hacısüleyman ile Gökkaya ailelerinin yakın dostları katıldı.
ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman, düğün sonrası yaptığı açıklamada duygu dolu ifadeler kullandı: “Oğlum Erol Can ile gelinimiz Elif Gözde’nin düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize, dostlarımıza ve büyüklerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Evlilik hayatlarına adım atan evlatlarımıza, sağlıkla, sevgiyle ve huzurla dolu uzun bir ömür diliyorum. Bu güzel birlikteliğin bir ömür boyu sürmesini temenni ediyor, benzer mutlulukları tüm sevdiklerimizle birlikte yaşamayı diliyorum” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: