Antalya Liman Balık Hali'nde perakende balık satışından yola çıkan Hasan Semiz ve Soner Sayın, deneyimini Liman Mahallesi'nde açtıkları Semiz Balık Evi’ne taşıdı. Konyaaltı Liman Mahallesi mevkiinde hizmete açılan Semiz Balık Evi açılışına, çok sayıda davetlinin yanı sıra Antalya’nın tanıdık simaları katıldı. Kokteyl eşliğinde başlayan açılış töreninde ortaklar, birlikte misafirleriyle tek tek ilgilenirken çeşitli mezeler ve balık menülerini ikram ettiler. Açılışta kurdele kesimini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi Muhtarı Mahir Bölük, Adayla Vakfı Başkan Yardımcısı ve Köleoğlu Gayrimenkul’ün sahibi Bilal Köleoğlu ve gelen misafirler kesti.
Antalya'ya yeni balık evi
Hasan Semiz ve Soner Sayın'ın ortaklığında hayata geçirilen Semiz Balık Evi, geçtiğimiz günlerde görkemli bir kokteyl ve samimi bir ortamda açıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: