Trendyol Süper Lig’in 35. Haftası kapanış maçında Onvo Antalyaspor, deplasmanda Bellona Kayserispor’a konuk oldu. RHG Enertürk Enerji Stadı’nda oynanan mücadelede kırmızı-beyazlılar sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılarak deplasmandaki kötü gidişatına son veremedi.
Karşılaşmaya etkili başlayan Kayserispor, henüz 11. dakikada Miguel Cardoso’nun golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından şiddetli yağmurun doluya dönüştüğü anlarda oyun zor şartlar altında devam etti. Antalyaspor ise erken gol şokunu kısa sürede atlatarak 25. dakikada Thalisson Kelven’in kafa golüyle skora denge getirdi: 1-1.
Ancak Antalyaspor’un eşitliği koruma çabası sadece üç dakika sürdü. 28. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Miguel Cardoso, hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü atarak skoru 2-1 yaptı.
İkinci yarıya daha derli toplu başlayan Antalyaspor, hücumdaki etkisizliğini aşmak için teknik direktör Emre Belözoğlu’nun yaptığı değişikliklerle rakip kalede daha fazla görünmeye çalıştı. Ancak 62. dakikada Kayserispor’un kazandığı penaltıda topun başına geçen Miguel Cardoso, ağları bir kez daha havalandırarak hat-trick yaptı ve skoru 3-1’e taşıdı.
Maçın kalan dakikalarında Antalyaspor’un çabası skoru değiştirmeye yetmedi ve karşılaşma Kayserispor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla kırmızı-beyazlılar, 35. hafta sonunda 43 puanda kaldı. Bu deplasman maçından da puan çıkaramayan Antalyaspor, dış saha karnesini düzeltmekte zorlanıyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: