Antalyaspor sezonun başlamasına sayılı günler kala hazırlıklarını sürdürüyor. Akdeniz ekibi hazırlık programı kapsamında İzmir’de Gürsel Aksel Stadı'nda ligin iddialı ekiplerinden Göztepe ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekip İzmir temsilcisine deplasmanda 1-0 mağlup oldu. İzmir ekibinin golünü Göztepe’nin yeni transferi, Brezilyalı golcü Janderson 12. Dakikada kaydetti . Karşılaşmada her iki takımın da yeni transferleri sezon öncesi görücüye çıktı.
Antalyaspor maça şu 11’le başladı: Abdullah Yiğiter, Bahadır Öztürk, Georgiy Dzhikiya, Kenneth Paal, Veysel Sarı, Ramzi Safouri, Abdülkadir Ömür, Jakub Kaluzinski, Van de Streek, Tomas Cvancara, Poyraz Efe Yıldırım. Ev sahibi Göztepe ise Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan karşılaşmada sahaya; Lis, Arda Okan, Godoi, Heliton, Taha, Cherni, Dennis, Miroshi, Rhadney, Juan ve Janderson ilk 11’iyle başladı.
Antalyaspor’da yeni transferler Dzhikiya, Paal, Abdьlkadir, Cvancara ve Poyraz Efe ilk 11’de başladı. İzmir ekibinde ise Arda Okan, Godoi, Cherni, Rhaldney, Janderson, Sabra ve Olaitan da ilk kez seyirciyle buluşmanın heyecanını yaşadı.
Yorumlar
Kalan Karakter: