Antalya'da erken saatte sandık başına gidenler, görevliler tarafından hazırlanan oy pusulasını ve zarfı aldı. Sınıflardaki kabinlerde tercihlerini yapan seçmenler, daha sonra oylarını şeffaf oy sandıklarına attı.
Antalyalılar, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimine yoğun bir katılım gerçekleştirdi. 7'den 77'ye tüm Antalyalılar, vatandaşlık görevlerini yapmak için sabahın erken saatlerinde sandıklarına koştu. Güneşli bir güne uyanan Antalyalılar, ailece gerçekleştirdikleri kahvaltının ardından oy kullanacakları okulların yolunu tuttu. Özellikle Lara bölgesinde oy kullanacak olan vatandaşlar, okullarda renkli görüntüler oluşturdu.
ÖNCE OKULLARA SONRA SAHİLE
Oylarını kullanan vatandaşlar, daha sonra denize gitti. Oy kullanma işleminin başladığı ilk saatlerde boş olan plaj üniteleri, öğle saatlerine doğru dolmaya başladı. 35 derece sıcakta denizin tadını çıkardı. Deniz suyu sıcaklığının 26 derece olduğu turistik kentte vatandaşlık görevini yerine getiren Pazar keyfini yaşamaya başladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: