Antalya'da faaliyet gösteren muhabirlere yönelik "Turizm Haberciliği Eğitimi"nin ilk dersi, Antalya Ticaret Borsası Meclis Salonu'nda gerçekleşti.
Turizm alanında uzmanların bir araya geldiği eğitimde, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Basın Danışmanı Vahide Yanık'ın moderatörlüğündeki programda, Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Tourism Today Haber Müdürü Tuncay Sevin, Alternatif Turizm İşletmecileri Birliği (ATİB) Başkan Yardımcısı Cem Karaca, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) Üyesi ve Anadolu Ajansı Başmuhabiri Hatice Özdemir Tosun ile Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz eğitim verdi.

Turizm haberciliğinin püf noktaları ile turizm gazeteciliğinde etik değerlerin ele alındığı eğitimde, Antalya turizmine ilişkin konular muhabirlere anlatıldı. Geçmişten günümüze Antalya’da turizm haberciliğinin gelişim aşamalarını anlatan uzmanlar, sektöre dair önemli değerlendirmelerde bulundu.
Yorumlar
Kalan Karakter: