Antalya’da ormanlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü
Antalya’nın Aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, yangın saat 13.00 sıralarında Hacıaliler Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda başladı. İhbar üzerine bölgeye Aksu itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin koordineli çalışmaları sonucu yangın çevredeki yerleşim alanlarına ve daha geniş ormanlık bölgelere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Ormanlık alanın bir bölümünün zarar gördüğü öğrenilirken, soğutma çalışmalarının bir süre daha devam edeceği bildirildi.
Bölge sakinler, ekiplerin hızlı müdahalesinin muhtemel bir felaketi önlediğini ifade ederken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: