Karaalioğlu Parkı içindeki Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açan “Atatürk, Çanakkale ve Doğa” resim sergisinde, 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin çalışmaları yer aldı.
Görsel Sanatlar Öğretmeni Ali Yanık, Zerrin Kırbay, Nurcan Özkan, Nusret Nesim Ekmen önderliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan sergide karakalem, pastel, akrilik ve kolaj teknikleriyle yapılan eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110. yıldönümü nedeniyle Atatürk, Çanakkale ve doğa temasıyla yapılan resimler sergilendi.
Öğrencilerin canlı performansı büyük beğeni topladı ve müzik öğretmeni Cemil Korkut da kabak kemanesi ile müzik ziyafeti yaşattı.
Serginin açılışına Muratpaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Coşkunsu ile Okul Müdürü Mehmet Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.
Sanatseverlerden tam not alan sergi, 21 Mart tarihine kadar görülebilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: