Antalya’da alışveriş meraklılarını heyecanlandıracak bir satış organizasyonu başlıyor. Antalya Havalimanı’nda yolcular tarafından unutulan ve ihale yoluyla satın alınan dünyaca ünlü markalara ait ürünler, Antalyalılarla buluşmaya hazırlanıyor.
Parfümden elektroniğe, kıyafetten makyaj malzemesine kadar geniş bir ürün yelpazesinin bulunduğu depoda hem sıfır hem de ikinci el ürünler yer alıyor. Ziyaret eden herkesin bütçesine ve ihtiyacına uygun bir seçenek bulabileceği depoda, birçok markanın ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

Kapılarını 18 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de açacak olan depo, özellikle markalı ürünleri daha uygun fiyatlarla almak isteyen vatandaşların ilgisini çekmesi beklenen adreslerden biri olacak.

Büyük açılışı kaçırmak istemeyen Antalyalılar, Havalanı Caddesi Zeybek Sokak üzerinde, Ceran Market karşısında bulunan depoya kolaylıkla ulaşabilecek. Ayrıca bölgeye gitmek isteyenler GCK 60 ve 512 numaralı otobüs hatlarını kullanarak da ulaşım sağlayabilecek.
Depoda yer alan ürünlerin sınırlı sayıda olması nedeniyle açılış gününde yoğunluk yaşanması bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: