Kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda, 2025 yılına ilişkin ekonomik öngörüler ve ATSO'nun geleceğe dönük projeleri ele alındı.
Toplantı, Antalya Düşünce Platformu başkanı Mustafa Müezzinoğlu’nun açılış konuşması ile başladı. Nitelikli insanların bir araya gelerek kendi içerisinde dayanışma oluşturduğunu belirten Müezzinoğlu, platform olarak, kısa zamanda önemli projelere imza attıklarını belirtti.Başkan Hacısüleyman konuşmasında, turizm, tarım, sanayi ve teknoloji gibi kritik sektörlerdeki gelişmeleri ele aldı. Küresel ve yerel ekonomik koşullara dair değerlendirmelerde bulunan Hacısüleyman, ATSO'nun 2025 hedeflerini konuştu.
ATSO'nun 2025 hedefleri, dijitalleşme, uluslararası iş birlikleri, yeşil dönüşüm, genç ve kadın girişimcilere verilen desteğin artırılması, toplu iş yerleri projesi, koçluk/mentörlük projesi, sanayide ve turizmde kadın eli projelerinin ardından hayata geçirilen "Tarımda Kadın Eli" projesi ve Antalya Kültür Sanat (AKS)'ta yürütülen çalışmalara dair detaylar paylaştı.Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından yeni üyelere rozet takılması ile sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: