Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Ticaret Borsası (ATB), Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), Kumluca Ticaret Borsası (KTB) ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi koordinasyonunda başlatılan kampanya kapsamında, deprem bölgesindeki vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için yardım malzemeleri toplanacağı duyuruldu.
GÖNDERİLECEK MALZEMELER
ANFAŞ Antalya EXPO Center'da toplanarak afet bölgesine ulaştırılacak olan yardımlarda öncelikle kabul edilecek malzemeler belirlendi. Yardımda bulunmak isteyenler, eldiven, mont, bere, çocuk mont ve kışlık giysi, tüplü katalitik soba, yatak battaniye, powerbank, gıda kolisi, çocuk bezi, çocuk maması, hijyenik ped, temizlik ve hijyen malzemelerini ANFAŞ EXPO Center'a ulaştırabilecek. Yardımda ikinci el ve kullanılmış malzemenin kabul edilmeyeceği vurgulandı.
Kampanyaya destek vermek isteyenlerin, 'DEPREM' yazıp 1866'ya SMS göndererek ya da AFAD'ın resmi web sitesinde bulunan hesap numaralarına nakdi yardımda bulunabilecekleri kaydedildi.
BAŞKANLARDAN ÇAĞRI: YARALARI BİRLİKTE SARALIM
ATSO ve OSB Başkanı Ali Bahar, depremin yarattığı yıkım ve can kaybının her geçen dakika ağırlaştığını belirterek, bölgedeki depremzedelerin yaralarının sarılması gerektiğini kaydetti. Antalya oda ve borsalar olarak birlikte hareket ederek bölgenin acil ihtiyaçları için yardım kampanyası başlattıklarını belirten Bahar, herkesi kampanyaya katkı koymaya davet etti. ATB Başkanı Ali Çandır, Türkiye'nin deprem gerçeğiyle bir kere daha en ağır şekilde yüzleştiğini belirterek, felaketin yaralarının birlikte sarılabileceğini kaydetti. Çandır, bölgenin ihtiyaçları belirlenerek başlattıkları kampanyada toplanacak malzemelerin en kısa sürede depremzedelere ulaştırılacağını söyledi. KUTSO Başkanı Fahri Özen, ağır yıkıma ve çok sayıda can kaybına neden depremin yaralarını sarmak için bütün imkanları seferber edeceklerini söylerken, bağış çağrısında bulundu. KTB Başkanı Fatih Durdaş da, kış şartlarında yaşanan depremin ardından depremzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda kampanya başlattıklarını belirterek, vatandaşları kampanyaya destek olmaya çağırdı.
Antalya'daki oda ve borsalardan deprem bölgesine yardım eli
MERKEZ üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illerde de ağır yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından harekete geçen Antalya'daki oda ve borsalar ile Antalya Organize Sanayi Bölgesi, yardım kampanyası başlattı


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: