Antalya'da yağmur çilek seralarını sular içinde bıraktı
Antalya'nın Serik ilçesinde yağan yağmur, çilek seralarını vurdu


Serik ilçesine bağlı Çandır Mahallesinde dün gece başlayan yağışlı hava çilek tarlalarını sular altında bıraktı. Çandır Mahallesi Zaimler mevkiinde bir üreticinin seraları aşırı yağıştan etkilendi, yaklaşık 20 sera kısmen zarar gördü.
Sire sahiplerinden Mustafa Eryol, Çandır Mahallesi Zaimler mevkiinde 10 dönüm tarla kiraladığını ve bugün tarlayı kontrol etmeye geldiğini belirterek, "Çandır'da yağış yoktu. Tarlaya geldim, aşırı bir yağış vardı. Serayı su bastı. Yaklaşık 20 tünelimiz zarar gördü. İçindeki suları dışarı attık. Dün gece de yağış vardı ama fazla etkili değildi. Şu an yapacak bir şey yok" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: