Antalya'da şüpheli çantadan ders kitapları çıktı
Antalya'da Cumhuriyet Meydanı'nda bir bankta unutulan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Uzman ekibin kontrol ettiği siyah çantadan ders kitapları çıktı
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'nda havuz başındaki bankta siyah bir çanta gören vatandaşlar, çantanın sahibi çıkmayınca şüphelenerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Meydanda görev yapan polisler hemen çantanın olduğu bölgeye gelerek, güvenlik çemberi oluşturdu. Meydanın bir bölümüne yaya giriş ve çıkışı yasaklanarak, uzman ekipten destek istendi. Kısa sürede bölgeye gelen ekip, özel kıyafetini giydikten sonra çantayı kontrol etti. Siyah çanta içinden ders kitabı ve defterler çıktı. Şeridi kaldıran polisler meydanı yaya trafiğine yeniden açarken, çanta polis merkezine götürüldü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: