Antalya'da dün geceyi alevler aydınlattı
Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızıldağ ve Gündoğmuş Senir mahallelerinde orman yangınları gece boyunca etkisini sürdürürken gökyüzü alevlerle aydınlandı


Gündoğmuş Ümitli Mahallesi'nde yangının mahallelerine yaklaştığını gören vatandaşlar, kazma ve kürekleriyle kamyonet kasasında yangın bölgesine hareket etti. Yangın ekiplerine yardımda bulunmak isterken dumandan etkilenen vatandaşa olay yerinde bulunan 112 sağlık ekipleri ambulansta müdahalede bulundu.
Manavgat'ta yangından en fazla etkilenen mahallelerden Sırtköy'de bir yaban domuzunun yangından kaçış anı kameralara yansıdı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: