Antalya’da hafta sonu şehir içi ulaşımın en yoğun olduğu saatlerde çevre yolunda yürütülen karayolları çalışması trafikte büyük aksamalara neden oldu. Öğle saatlerinde başlayan çalışmalarda yol kenarında yapılan düzenleme ve bakım işlemleri nedeniyle çevre yolunun sağ şeridi ulaşıma kapatıldı.
Yolun tek şeride düşmesiyle birlikte özellikle araç yoğunluğu gözle görülür şekilde arttı. Özellikle Varsak, Kepez tarafında uzun araç kuyrukları sürücülere zor anlar yaşattı. Yolun sağ şeridinde yapılan çalışmanın hafta sonu ve öğle saatlerinde gerçekleştirilmesi ise vatandaşların tepkisini çekti.
Sürücüler, alternatif güzergahların önceden duyurulmadığını ve trafiğin tek şeride düşeceğine dair uyarı levhalarının yetersiz olduğunu belirterek, “Bu tür çalışmalar hafta içi gece saatlerinde yapılmalı. Pazar günü şehir zaten kalabalık, bir de bu sıkışıklıkla uğraşıyoruz” diyerek duruma tepki gösterdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: