Tesettür giyimin en sevilen festivallerinden birisi olan ‘Metfest’ üçüncü kez kapılarını Antalyalılar için açtı. Antalyalılar tarafından yoğun ilgi ve heyecanla takip edilen festival, yenilikçi ve modern tesettür giyim modasını bir kez daha Antalyalılarla buluşturdu. Antalya’nın Kepez ilçesinde yer alan Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen festivalde katılımcılar, kadın giyimden erkek giyime, bebek giyiminden aksesuarlara kadar birçok ürüne kolaylıkla ulaşım sağladı.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen firmaların katılımıyla düzenlenen festivale üçüncü kez geldiğini ifade eden Zehra T. ise, “Metfest’e bu üçüncü gelişim. Her gelişimde daha güzel ürünlerle karşılaşıyorum. Aksesuardan giyime kadar birçok ürüne uygun fiyatlarla ulaşabiliyoruz. Keşke daha sık Antalya’da böyle festivaller olsa.” ifadelerini kullandı.
20 Ağustos Çarşamba günü başlayan festivale katılımcılar yoğun ilgi gösterirken, festival 24 Ağustos 2025 23.00 saatine kadar katılımcılarına kapılarını açık tutacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: