Anahtar Parti Antalya İl Başkanlığı, partisinin 1. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen program kapsamında Ankara’daki ilk resmi ziyaretini Anıtkabir’e gerçekleştirdi. İl ve ilçe teşkilatlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen ziyarette, partililer Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün saygıyla andı.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Anahtar Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Güneş, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda olmak bizler için büyük bir onur ve sorumluluktur. Partimizin ilk kuruluş yıl dönümünde, Ata’mızın ilke ve hedefleri doğrultusunda ilerleme kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.”
Anahtar Parti Kuruluş Yıldönümü Kutlama programında, partinin bir yıllık çalışmaları değerlendirilirken, gelecek döneme ilişkin hedefler paylaşıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: