Olay Burdur merkez Yeni Mahalle Oto Tamirciler 1. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre oğlu G.D.(41) ile tartışarak iş yerine gelen R.D.(72) burada oğluna ait oto kuaförün camlarını taşla kırdıktan sonra 15 SD 474 plakalı motosikletiyle olay yerinden ayrıldı. Çatalpınar Kavşağına geldiğinde İsmet İnönü Bulvarı istikametinden otogar istikametine seyir halinde olan A.B.(40) idaresindeki 15 AG 620 plakalı otomobil ile çarpışan R.D. yaralandı.
Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralı R.D. ambulans ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan kontrollerde R.D.’nin 1.35 promil alkollü olduğu öğrenilirken polis ekipleri tarafından iki olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Alkollü adam oğlunun iş yerini taşladı
Burdur’da oğluyla tartışan baba oğlunun iş yerini taşladıktan sonra motosikletiyle giderken kaza yapıp yaralandı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: