Özel Elma Şekeri Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nin sahiplerinden Ceyda Ceylan Ekmekci ile eşi Şerafettin Ekmekci’nin kızları Aden düzenlenen konsept parti ile iki yaşına girdi. Özel Elma Şekeri Kreşi ve Gündüz Bakımevi Lara Şubesi’nde hazırlanan partiye Aden’in ailesi, kreş öğretmenleri ve Aden’in arkadaşları katıldı.
KONSEPT PARTİ
Güzel bir kutlama için partinin bütün detaylarını düşünen Ekmekci çifti, kreş öğretmenleriyle birlikte el emeği ile özel olarak hazırladığı ve deniz kızı konsepti ile deniz altındaki yaşamı simgeleyen konsept ortam, davetlilerden tam not aldı. Deniz kızı kıyafetlerini giyen Aden, neşesi ve sempatik tavırlarıyla günün ilgi odağı oldu. Konuklar ile hatıra fotoğrafı çekimin ardından masaya gelen doğum günü pastasının mumlarını üfleyen doğum günü kızı, büyük mutluluk yaşadı. Aldığı hediyeler sayesinde sevinci gözlerinden okunan Aden, renkli görüntülerin öznesi oldu.
Aden altı yaşında
Ceyda Ceylan Ekmekci ve eşi Şerafettin Ekmekci’nin kızları Aden, geçtiğimiz günlerde düzenlenen konsept parti ile altı yaşına girdi


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: