23. Alanya Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali başladı
Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 23’üncüsü düzenlenen "Alanya Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali" başladı. Festival, bu yıl "komşuluk" temasıyla gerçekleştiriliyor.


Alanya Belediyesi tarafından organize edilen ve 23’üncüsü düzenlenen festival, renkli görüntülerle başladı. Festival saat 18.00’de Atatürk Anıtı önünden başlayan kortej yürüyüşü ile açıldı. Bando ekipleri ve çeşitli araçlar eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe, yerli ve yabancı birçok vatandaş katıldı. Katılımcılar, Atatürk Anıtı’ndan iskeledeki Şelale Meydanı’na kadar yürüdü. Şelale Meydanı’nda gerçekleştirilen açılışta, Alanya Belediyesi zeybek kursiyerleri tarafından zeybek gösterisi yapıldı. Gösterinin ardından Alanya Büyük Koro ve Orkestrası tarafından senfonik, pop ve caz müzik konseri verildi.

Festival açılışına Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Parti Meclis üyesi Şengül Yeşildağ, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Tavlı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Festival pazar günü son bulacak.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: