PTT 1. Lig'de 6'ncı haftayı lider tamamlayan Antalyaspor, cuma günü deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Kırmızı beyazlı takımda Mehmet Sedef ile Gökhan antrenmanda düz koşu yaptı. Sakatlığı bulunan Diarra ise takımdan ayrı çalıştı. Diarra'nın Adana Demirspor maçında oynama ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.
Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, her hafta zorlu maçlar oynadıklarını ve Adana Demirspor karşılaşmasının da zor bir rakibe karşı gerçekleştirileceğini söyledi. Adana Demirspor'un ligde üst sıraları hedefleyen, iddialı ekip olduğunu ve son 2 haftadır iyi oynamasına rağmen maçı kaybettiklerine değinen Korukır, "Bizim hedefimiz gidip, 3 puan almak. Bunun için çok çalışmamız gerekecek. İyi bir takımla oynayacağız bizim de durumumuz iyi" dedi.
Kırmızı beyazlı takımın maça neşeli ve yüksek moralli bir şekilde hazırlandığını aktaran Korukır, "Ciddi bir rakiple oynayacağız rakibimiz değerini de kendi değerimizi de biliyorum, iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. Lig'de ilk iki sırada yen alan takımlar Süper Lig'e çıkıyor. 1'nci ya da 2'nci olmuşsun bu açıdan fark etmiyor. Önemli olan liderliği sezon sonuna kadar sürdürebilmek. İnşallah böyle devam edecekö diye konuştu.
Adana Demirspor taraftarlarının statta sayı bakımında fazla olmasının oyunu olumlu etkileyeceğini dile getiren Teknik Direktör Engin Kokukır, tezahüratların Antalyasporlu futbolcuların oyununa da katkı sağlayacağını belirtti. Kırmızı beyazlı az sayıda taraftar maçı izlemeye gelse de takıma destek olacağını vurgulayan Korukır, Antalyaspor'un tecrübeli bir takım olduğunu ve seyirci baskısının takımın motivasyonunu artıracağına inandığını kaydetti.
Yorumlar
Kalan Karakter: