Eğirdir'e bağlı Sarıidris beldesinde gerçekleşen programa Kaymakam Adem Çelik, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk Akçimen, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Şanal ve vatandaşlar katıldı.
Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Şanal, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile iş birliği kapsamında 'Süt sığırı yetiştiricisi', 'Mantar yetiştiriciliği' kurslarının yanı sıra velilere yönelik 'Aile eğitimleri', 'Değerlerime sahip çıkıyorum' kurs programları ve 'Türkiye bağımlılıkla mücadele' eğitimlerinin düzenlendiğini belirterek, 300 kursiyere eğitim verildiğini söyledi.
Kaymakam Adem Çelik, Halk Eğitimi Merkezi'nin kurs faaliyetlerine Sarıidris halkının yoğun şekilde katılım gösterdiğini, eğitimin her yaşta olması gerektiğini, bunun en güzel örneğine şahit olduklarını söyleyerek, özellikle kadın kursiyerlerin çok olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Konuşmanın ardından 80 kursiyere törenle sertifikaları verildi.
Eğirdir'de 80 kursiyere sertifika
ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde Süt Sığırı Yetiştiricisi sertifika töreni yapıldı


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: