Görüşmeye, ATSO Genel Sekreteri avukat Aslı Şahin Tekin ve ATSO Serik Temsilcisi Hasan Emrah Yavuz da katıldı. Serik ilçesinin ekonomik ve ticari yapısı, bölgede iş dünyasının karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerilerinin ele alındığı ziyarette, tarım, turizm ve sanayi sektörlerinin gelişimi, yerel esnafın desteklenmesi, bölgedeki yatırım olanaklarının artırılması ile istihdamı güçlendirecek ortak proje üzerinde duruldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Hacısüleyman, ATSO olarak Serik'in ekonomik kalkınmasını desteklemek adına iş birliğine hazır olduklarını belirterek, belediye ile ortak projeler geliştirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu.
DHA
SİYASET
Yayınlanma: 04 Şubat 2025 - 12:33
Güncelleme: 04 Şubat 2025 - 12:33
Başkan Kumbul'dan, Hacısüleyman'a ziyaret
SERİK Belediye Başkanı Kadir Kumbul, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ile bir araya geldi
SİYASET
04 Şubat 2025 - 12:33
Güncelleme: 04 Şubat 2025 - 12:33