Datça'da açık su yüzme sporcuları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında açık su yüzme sporcuları ve kürek sörfçüleri, Datça'ya 3 kilometre uzaklıktaki Fener Adası'na kulaç atıp, kürek çekerek ulaştı. Açık su yüzme sporcuları, Fener Adası'nda Türk bayrağı açtı. Etkinliğe katılan 50 sporcu, parkuru başlangıç noktası olan Taşlık Plajı'nda bitirdi. Etkinliğe Marmaris'teki yüzücüler de eşlik etti.
Açık su yüzme sporcuları, Fener Adası'nda Türk bayrağı açtı
MUĞLA'nın Datça ilçesinde, açık su yüzme sporcuları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında kulaç atıp, kürek çekerek ulaştıkları Fener Adası'nda Türk bayrağı açtı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: